Appareils et accessoires
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Prép. 20min
Total 4h 20min
4 portions
Ingrédients
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
708.4 mg
Protides
71.8 g
Calories
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Lipides
60.2 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
18.2 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Texas-style lovely legs
4h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Steamed Frankfurter Sausages
20min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h