Appareils et accessoires
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
Prép. 45min
Total 9h
12 pieces
Ingrédients
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)10 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
fresh raspberries2 oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Assembly
-
colored sprinkles (optionnel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
89 mg
Protides
9 g
Calories
1975 kJ /
472 kcal
Lipides
26 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
55 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chai Tea
15 min
Fruit Ice Cream
5 min
Ice Cream Sandwiches
18 godz. 55 min
Chocolate Gingerbread Cookies
2 godz. 15 min
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
2 godz. 30 min
Pineapple Vanilla Popsicles
6 godz. 20 min
Spooktacular Snow Cones
10 min
Gluten-Free Pretzels
2 godz. 25 min
Chocolate Ice Cream
36 godz.
Mint Chocolate Chip Cookie
50 min
Salted Caramel Popcorn
1 godz. 55 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.