Appareils et accessoires
Mustard balsamic vinegar dressing
Prép. 10min
Total 10min
14 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil240 g
-
wholegrain mustard50 g
-
balsamic vinegar50 g
-
sugar (optionnel)2 tsp
-
dried mixed herbs (e.g. basil, oregano, thyme, rosemary)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
206.9 mg
Protides
0.2 g
Calories
661.2 kJ /
158 kcal
Lipides
17.1 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Crunchy carrot salad
10min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Guacamole
10min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Yoghurt dressing
10min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Traditional gravy
25min
Raw cauliflower tabouli
30min
Almond thins
25min
French dressing
5min
Japanese-style dressing
5min