Appareils et accessoires
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
Prép. 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter plus extra to grease30 g
-
Parmesan cheese cubed30 g
-
cream 30%-40% M.F.175 g
-
onions cut into pieces60 g
-
bay leaf, dried1
-
nutmeg, ground½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
eggs, large3
-
all purpose white flour30 g
-
chives, fresh chopped1 tbsp
-
white pepper, ground¼ tsp
-
goat's cheese peppered, divided (85 g, in pieces, 30 g crumbled)115 g
-
water, boiling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
882.5 mg
Protides
17.8 g
Calories
1471.3 kJ /
351.7 kcal
Lipides
26 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
15.6 g
Glucides
11.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dynamic Duo - Second Bowl Advantage
15 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Quick cheese soufflés
45min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45min
Béarnaise sauce
20min
Sticky Buns
3h 45min
Shallot Tarte Tatin
2h
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Boeuf Bourguignon
11h 25min