Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
TM6 TM5

Potato and Rosemary Flatbread (TM5)

4.6 (7 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
  • 200 g water, plus extra to cover sliced potatoes
  • 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 50 g olive oil
  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ - 1 tsp coarse salt flakes, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2273 kJ / 543 kcal
Protides
15 g
Glucides
76 g
Lipides
19 g
Graisses saturées
5 g
Fibre
3.6 g
Sodium
776 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives