Appareils et accessoires
Spaghetti Carbonara
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
dried spaghetti (10 minutes cooking time)300 g
-
water1650 g
-
olive oil20 g
-
fine sea salt2 ¼ - 3 ¼ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pecorino cheese (optionnel) cut in pieces (2 cm)30 g
-
shallot (30 g), halved1
-
pancetta150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
medium eggs3
-
egg yolk from medium egg1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1287 mg
Protides
27 g
Calories
751 kJ /
314 kcal
Lipides
43 g
Fibre
63 g
Graisses saturées
18 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Friend
32 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Mini Egg Cupcakes
1 godz.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min