Appareils et accessoires
Steamed Whole Grain Bread
Prép. 10min
Total 3h 25min
20 slices
Ingrédients
-
unsalted butter to grease½ oz
-
3 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dustbread flour plus extra to dust3 ½ oz
-
honey1 oz
-
water divided44 oz
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
spelt flour9 oz
-
balsamic vinegar2 tsp
-
salt1 tsp
-
sunflower seeds4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
119 mg
Protides
3 g
Calories
410 kJ /
98 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Artisan Breads
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed wholemeal bread
2h
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12h 20min
Plain Yogurt in Varoma
12h
Gluten Free Ham and Mushroom Pizza
30min
Vegetable Patties
1h
Black tahini banana bread
1h 20min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Zucchini Bread
1h 15min
Oatmeal
15min