Appareils et accessoires
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
Prép. 5min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
Russet potatoes cut in chunks (3 cm)500 g
-
fresh milk250 g
-
butter cut in cubes50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
Emmental cheese (optionnel) grated50 g
-
Parmesan cheese (optionnel) grated50 g
-
mozzarella cheese shredded250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
470 mg
Protides
15 g
Calories
1125 kJ /
269 kcal
Lipides
15 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas Together
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Confit garlic
15 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 godz. 40 min
Steamed Papaya Milk
50 min
Clam Chowder
55 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
All-in-one chicken congee
35 min