Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
TM6 TM5 TM31

Gluten free vanilla bundt with lemon glaze

4.4 (40 évaluations )

Ingrédients

Bundt

  • 220 g unsalted butter, cut into pieces
  • 50 g gluten free flour, plus extra for dusting
  • 4 eggs
  • 280 g caster sugar
  • 1 tbsp grapeseed oil
  • 200 g gluten free cornflour
  • 1 tsp gluten free baking powder
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 1 pinch salt

Lemon glaze

  • 150 g pure icing sugar
  • 10 - 20 g lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1214.6 kJ / 289.2 kcal
Protides
2.2 g
Glucides
41 g
Lipides
13.7 g
Graisses saturées
7.8 g
Fibre
0.1 g
Sodium
54.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives