Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
ou 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
ou 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 38 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 1.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Zabaione
15p
Limetkovo - zázvorová pěna
Pas d’évaluation
Sladká pěna z ricotty
1h 5min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1h 45min
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2 Std. 30 Min
Hrušky v červeném víně
3u. 20min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30min
Čokoládová omáčka
20p
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Ovocná omáčka (Coulis)
10p
Čokoládový mousse
3u. 20min