Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
ou 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
ou 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 38 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 1.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Jablečná omáčka
20 Min
Eton Mess
1h
Briošky – prasátka
2h
Lékořicový likér
1h 30min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Sezamový med
10 Min
Křupavé dukátky
1h 30min
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2h 20min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1h 45min
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2 Std. 30 Min
Chai sirup
35min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30min