Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 gramů směsi ovoce a zeleniny (např. 50 gramů celeru, 100 gramů červené řepy, 250 gramů karotky, 100 gramů jablka), nakrájené na kousky dle potřeby
- 20 gramů oleje
-
20
gramů octa
ou 20 gramů citrónové šťávy -
1
čajová lžička soli
ou 1 čajová lžička bylinkové soli - 2 špetky pepře černého, mletého
-
½
čajové lžičky cukru
ou ½ čajové lžičky medu
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 410 kJ / 98 kcal
- Protides
- 1 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min.
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Pas d’évaluation
Bramborový salát s červenou řepou
40 λεπτ.
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Pas d’évaluation
Rajčatovo-fazolový salát
30 λεπτ.
Jablkovo - mrkvový salát
10 min.
Celozrnné knedlíky s burisony
50 min
Nanuk v sušence
6h 40min
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Pas d’évaluation
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5min
Hruškový sen
5min
Zelné knedlíky
36min