Appareils et accessoires
Biscuit Chicken Pot Pie
Prép. 20min
Total 1h 5min
7 portions
Ingrédients
Biscuits
-
all-purpose flour13 ½ oz
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
baking soda¾ tsp
-
unsalted butter frozen, diced (¼ in.)6 oz
-
buttermilk cold, plus extra to brush4 oz
Chicken Pot Pie Filling
-
leeks sliced (½ in.)8 oz
-
carrots sliced (¼ in.)6 oz
-
celery sliced (½ in.)6 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
fresh tarragon leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
chicken thighs, boneless and skinless cubed (1 in.)32 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
frozen peas thawed6 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1375.1 mg
Protides
28.4 g
Calories
3054.8 kJ /
730.1 kcal
Lipides
40.8 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
21.6 g
Glucides
65.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Cravings
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Mini Chicken Pies
1h 35min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Blueberry Crumble Bars
10h 20min
Biscuits and Gravy
40min
Meatloaf
1h 20min
Beef Pot Pies
1h 55min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Peanut Butter Cookies
30min
Chicken and Dumplings
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1h