Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
TM5 TM6

Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)

4.5 (61 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g light sesame oil
    ou 30 g peanut oil
  • 100 g yellow onion, halved
  • 155 g carrots, cut into large pieces (4 cm)
  • 160 g bacon, cubed, or 160 g Canadian bacon, cubed (see Tip)
  • 30 g soy sauce, to taste
  • 2 tsp sugar (optionnel)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste (optionnel)
    ou 1 stock cube (optionnel)
  • 360 g white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    ou 360 g long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 1220 g water
  • 400 g mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, cubed (1 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1844 kJ / 440 kcal
Protides
16 g
Glucides
54 g
Lipides
16 g
Fibre
4.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives