Appareils et accessoires
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
Prép. 10min
Total 25min
3 portions
Ingrédients
-
cooking oil40 g
-
large prawns unpeeled, deveined (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
shallots30 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
bird's eye chilli1
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
fresh lemongrass (optionnel) white part only, bruised1 stalk
-
curry powder1 tbsp
-
curry leaves1 stalk
-
light soy sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
395 mg
Protides
18 g
Calories
962 kJ /
230 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Temp. Asian Cooking
12 Recettes
International
International
Kitchen Meastro
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 dk
Tom Yam Mee Hoon
30 dk
Crispy Ikan Bilis
40 dk
Masala Squid
25 dk
Four Course Meal (Chicken Rice)
1sa 25 dk
Sweet And Sour Prawns
25 dk
Nyonya Steamed Fish
45 dk
Nasi Lemak
45 dk
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 dk
Thai Steamed Fish With Lime
30 dk
Chicken Porridge
35 dk