Appareils et accessoires
350 g sjalot kleuren
Prép. 10min
Total 25min
1 portie
Ingrédients
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
45 mg
Protides
5 g
Calories
1194 kJ /
285 kcal
Lipides
24 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hoge Temperaturen
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Kreplach
55min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Snel bladerdeeg
1h 20min
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Tequila 'Refresher'
5min
Asperge-langoustine terrine
10h
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
200-300 g ui glaceren
Pas d’évaluation
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Curryworst en linzen
1h
Paprika's in zoetzure saus
30min