Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.), to taste
- 2 oz honey
- 2 oz brown rice vinegar
- 1 ½ oz sesame oil
- 1 oz vegetable oil
- 1 oz soy sauce
- 1 pinch dried chili flakes (optionnel)
- 9 oz red cabbage, cut into pieces
- 4 oz kale, tough stems removed, cut into pieces (2 in.)
- 1 carrot (approx. 4.5 oz), cut into pieces (1 in.)
- 1 red bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 1 yellow bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 3 spring onions, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- 5 ½ oz fresh edamame, shelled
- 3 ½ oz roasted peanuts, unsalted
- 1 oz sesame seeds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2133.7 kJ / 510 kcal
- Protides
- 16.1 g
- Glucides
- 38.7 g
- Lipides
- 36.6 g
- Graisses saturées
- 4.1 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodium
- 442.1 mg
Recettes alternatives
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Basil Pesto
10min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Creamy Broccoli Salad
10min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Green Goddess Salad
10min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Asian Chopped Salad
20min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min