Appareils et accessoires
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Prép. 20min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
1 tbsp black bean garlic saucefermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1170 mg
Protides
32 g
Calories
1335 kJ /
319 kcal
Lipides
16 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Saucy Sautés
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Noodle Kugel
55 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Mexican Creamed Corn
30 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Soy Poached Chicken
50 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min