Appareils et accessoires
Cauliflower and Date Tagine
Prép. 15min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
all-purpose flour½ oz
-
chili powder½ tsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
cardamom pods5
-
ground ginger1 tsp
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns6
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
onions quartered3 ½ oz
-
cauliflower florets18 oz
-
canned crushed tomatoes15 oz
-
dates, pitted to taste2 - 4 oz
-
vegetable stock5 oz
-
precooked Israeli couscous to serve (see Tip)
-
mint leaves chopped, to garnish
-
cilantro leaves chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
172 mg
Protides
3 g
Calories
598 kJ /
143 kcal
Lipides
6 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin Chili
50min
Vegetarian Chili
50min
Pumpkin Curry
45min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegan Cashew Sauté
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Tofu Ramen Bowl
55min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min