Appareils et accessoires
Lemon Raspberry Trifle
Prép. 25min
Total 1h 5min
8 portions
Ingrédients
Lemon Curd
-
sugar8 ½ oz
-
lemon thin peel only, no pith (preferably organic)1
-
unsalted butter cubed4 ½ oz
-
large eggs3
-
lemon juice5 ½ oz
Raspberry Curd
-
sugar8 ½ oz
-
unsalted butter cubed4 ½ oz
-
large eggs5
-
frozen raspberries10 oz
Whipped Cream and Assembly
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
ladyfingers (7 oz)1 package
-
fresh raspberries divided12 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
3615 kJ /
864 kcal
Lipides
56 g
Fibre
5 g
Glucides
86 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Bake Desserts
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Buttercream Frosting
5min
Lemon Bundt Cake
2h
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9h 35min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Blackberry Crumble
35min
Parker Rolls
2h 20min
Chocolate Fudge Cake
2h
Marble Cake
2h 10min
Coconut Balls
30min
Texas Sheet Cake
1h 30min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min