
Appareils et accessoires
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Préparer. 15min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
314 kcal /
1315 kJ
Protides
31.5 g
Lipides
10.5 g
Glucides
24.5 g
Fibre
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Chinese Seafood
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande