Versions compatibles
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Creamy coconut raita
- 1 continental cucumber, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 200 g coconut yoghurt (see Tips)
- 50 g filtered water
- 1 tbsp lemon juice
- ½ tsp sugar
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 tbsp extra virgin olive oil
Tandoori portobellos
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 2 tbsp lime juice
- 2 tsp chilli powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp cumin seeds
- 4 whole cloves
- 2 tsp coriander seeds
- 1 black cardamom pod (optional - see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 20 g tomato paste
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 4 garlic cloves
- 1 tsp salt, to taste
- 100 g coconut yoghurt (see Tips)
- 8 fresh portobello mushrooms
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3868.7 kJ / 921.1 kcal
- Protides
- 8.9 g
- Glucides
- 16.4 g
- Lipides
- 89.8 g
- Fibre
- 14.6 g
Recettes alternatives
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Chhole (chickpea curry)
35min
Sabji (vegetable) curry
30 dk
Chickpea shawarma salad bowl
40 dk
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Couscous tahini bowl
30 dk
Mixed mushroom burgers
50 dk
Cauliflower buffalo bites
35min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Gobi masala
30 dk