Appareils et accessoires
Lamsspiesjes
Prép. 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optionnel)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
1611 kJ /
385 kcal
Lipides
26 g
Fibre
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Samen thuis genieten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche
5h
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Pizza Margherita
2h 10min
Worstmummies
Pas d’évaluation
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min