Appareils et accessoires
Irish "Baked" Beans
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (optionnel) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
3 g
Fibre
8 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
St. Paddy's Day
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Power Muesli
Pas d’évaluation
Focaccia with Caramelized Carrots
1h 50min
Dukkah
10min
Horchata "Coconut Water"
5min
Vegetable Crackers
16h
Boston Baked Beans
4h
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Caponata
50min
Marinara Dipping Sauce
10min
Peanut and Banana Smoothie
5min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min