Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
TM6 TM5

Thai Peanut Chicken with Coconut Rice

4.7 (1.6K évaluations )

Ingrédients

Peanut Sauce

  • 3 garlic cloves
  • 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 40 g olive oil
  • 400 g coconut milk
  • 160 g peanut butter
  • 80 g light soy sauce
  • 80 g orange juice
  • 80 g dark brown sugar
  • 1 - 2 Tbsp sriracha sauce, to taste (see tip)
  • 10 g sesame oil

Chicken, Rice and Vegetables

  • 600 g water
  • 350 g basmati rice
  • 400 g coconut milk
  • 20 g desiccated coconut
  • 600 g chicken thighs, boneless and skinless, diced (1-2 cm)
  • 200 g fresh baby sweetcorn, halved lengthways
  • 200 g sugar snap peas, trimmed
  • unsalted peanuts, roughly chopped, for garnishing
  • fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3831 kJ / 918 kcal
Protides
37.5 g
Glucides
71.8 g
Lipides
52 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives