Appareils et accessoires
Black Forest Trifle
Prép. 45min
Total 1h 45min
8 portions
Ingrédients
Cherry Compote
-
frozen pitted dark cherries250 g
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained, syrup reserved (1 x 425 g tin)250 g
-
golden caster sugar1 Tbsp
-
ground cinnamon (optionnel)½ tsp
-
water50 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water1 Tbsp
Chocolate Swiss Roll
-
large eggs4
-
golden caster sugar plus 1 Tbsp for sprinkling100 g
-
self-raising flour80 g
-
cocoa powder (preferably dark)20 g
-
fine sea salt1 pinch
Chocolate Custard
-
milk chocolate small pieces or callets180 g
-
milk500 g
-
golden caster sugar100 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
unsalted butter (optionnel) (see tip)20 g
Assembly
-
Kirsch (cherry brandy) (optionnel)40 g
-
double cream300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.8 g
Calories
2465 kJ /
590 kcal
Lipides
32.2 g
Glucides
60.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Table
65 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Platinum Jubilee
22 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Chocolate Fudge Cake
1h
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9h
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Bakewell Tart
1h 50min