Appareils et accessoires
Pumpkin Scones
Prép. 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
all-purpose flour plus extra to dust8 oz
-
large egg1
-
canned pumpkin purée4 oz
-
sugar2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt½ tsp
-
1 tsp pumpkin spicehomemade pumpkin spice mix1 tsp
-
baking powder1 tbsp
-
milk to brush
-
pumpkin butter, to servehomemade pumpkin butter to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
958 kJ /
229 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pumpkin and Spice
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut Butter and Jam Thumbprint Cookies
1h
Meyer Lemon Bars
40min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min
Snickerdoodles
25min
English Muffin Bread
1h 20min
Pumpkin Streusel Muffins
25min
Cornbread
40min
Maple Buttermilk Biscuits
25min
Pumpkin Butter
35min
Biscuits
40min
Eggnog Snickerdoodles
1h
Oatmeal Raisin Cookies
50min