Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
TM6 TM5

Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza

4.2 (12 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 1 oz olive oil, plus extra to grease
  • 15 oz bread flour
  • 2 ½ oz whole wheat flour
  • 9 oz warm water (100°F-110°F)
  • ½ oz sugar
  • 2 ¼ tsp rapid rise yeast
    ou 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 2 tsp salt

Filling

  • 2 oz sugar
  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • 8 oz mascarpone
  • 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 oz salted butter, room temperature, divided
  • 2 tbsp turbinado sugar, divided
  • 12 oz fresh blueberries, divided

Infos nut.
par 1 pieces
Calories
7544 kJ / 1803 kcal
Protides
40 g
Glucides
260 g
Lipides
70 g
Fibre
15 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives