Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
ou 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Sausage and Lentil Stew
1sa 15 dk
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Minestrone
45 dk
Broccoli Red Lentil Soup
30 dk
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Caponata
50min
Mushroom Stroganoff
30 dk
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Tomato Basil Soup
40min