![Greek Vegetables Greek Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15390339-F750-4441-9432-E0CCBFEF2877/Derivates/c4a5af61-608a-4cee-9a95-787e7eda413b.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
ou 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Mild Thai Green Curry
50 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
White Bean Soup
2h 45min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min