![Creamy coconut chicken curry Creamy coconut chicken curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C969489-DD99-4AB9-B179-D2B3EA9D0258/Derivates/D8F79629-27A5-4336-9755-08DF7318DC39.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 700 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 2 tsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh green chillies, trimmed and cut into halves (optional), plus extra sliced for garnishing
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- 20 g almond meal (see Tips)
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tsp salt
- 90 g coconut cream
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1368.8 kJ / 325.8 kcal
- Protides
- 19.7 g
- Glucides
- 9.4 g
- Lipides
- 22 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 689.1 mg
Recettes alternatives
Tandoori paste
5 min
Chilli beef with lemon feta
30min
Easy satay chicken
40min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35min
Chicken pad thai
55 min
Chicken in yoghurt
30min
Chicken korma
45 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Thai red chicken curry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min