Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 gramů nakládaných okurek, neboli kvašáků nebo rychlokvašek
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stroužek stroužky česneku
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
ou 2 kostky zeleninového bujónu, domácí - 1 čajová lžička soli
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- 200 gramů brambor, na kostičky
- 250 gramů zakysané smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 885 kJ / 211 kcal
- Protides
- 3.33 g
- Glucides
- 14.25 g
- Lipides
- 15.83 g
- Fibre
- 1.56 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kedlubnová polévka
35 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Salát z krabích tyčinek a rýže
40 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Rybí polévka se zeleninou
30 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Chlebová pivní polévka
30 min
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min