Appareils et accessoires
Roasted Pumpkin Soup with Orange
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
pumpkin flesh cut in pieces (1-2 cm)800 - 1000 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
dried thyme1 pinch
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
orange juice100 g
-
orange zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.94 g
Calories
811 kJ /
194 kcal
Lipides
13.67 g
Fibre
5.45 g
Glucides
14.66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pumpkin
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Apple Spiced Houmous
10 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Leek and potato soup
45 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min