Appareils et accessoires
Thai Fishcakes
Prép. 30min
Total 1h 10min
9 pieces
Ingrédients
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9.3 g
Calories
229 kJ /
55 kcal
Lipides
1 g
Glucides
2.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thai Kitchen
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Green Curry Chicken
55 Min
Seafood Laksa
25 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Satay Turkey Skewers
45 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Prawn Curry
30 Min