Devices & Accessories
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Prep. 40 min
Total 1 h 20 min
6 portie
Ingredients
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
118.7 mg
Protein
9.2 g
Calories
1868 kJ /
446 kcal
Fat
12.4 g
Fibre
0.2 g
Saturated Fat
6.8 g
Carbohydrates
76.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vegan Lasagne met Linzen
Brak ocen
Pistache Kunafa Brownie
Brak ocen
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Brak ocen
Gember schillen
Brak ocen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Brak ocen
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Dubai Chocolate Macarons
Brak ocen
Victoria biscuit gebak
1 godz. 10 min