Devices & Accessories
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Prep. 15 min
Total 1 h
6 portie
Ingredients
-
kwark kaas250 g
-
ei1
-
griesmeel, durumtarwe70 g
-
bloem45 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
paneermeel70 g
-
suiker60 g
-
300 g bessen, gemengd, versbessen, gemengd, diepvries300 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
citroensap, vers geperst1 el
-
water1500 g
-
zout plus 1 snufje extra1 theelepel
-
poedersuiker om te besprenkelen
-
citroenschil, geraspt voor garnering
-
pepermunt, vers alleen bladeren, voor garnering
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
672.3 mg
Protein
10 g
Calories
1182.1 kJ /
282.5 kcal
Fat
7.8 g
Fibre
3.5 g
Saturated Fat
3.7 g
Carbohydrates
44 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
No ratings
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
No ratings
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
No ratings
Pindakaas en koekjesijs
No ratings
Zalm met waterkerskorst
No ratings
Worstmummies
No ratings
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 h
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Romige Aardappelsalade
No ratings
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
No ratings
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min