Devices & Accessories
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Prep. 1 h
Total 6 h
10 sneetje
Ingredients
-
blauwe bessen120 g
-
eieren2
-
melk40 g
-
suiker90 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten110 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
citroenschil, geraspt1 - 2 tl
-
bloem plus extra voor bebloemen120 g
-
bakpoeder1 theelepel
-
zout½ theelepel
-
water1200 g
Citroen curd
-
suiker120 g
-
citroensap, vers geperst80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken60 g
-
eieren2
Roomkaasglazuur
-
roomkaas150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) verzacht100 g
-
citroensap, vers geperst1 eetlepel
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
zout1 snuifje
Montage
-
blauwe bessen voor garnering
-
citroenschil voor garnering2 theelepels
Difficulty
medium
Nutrition per 1 sneetje
Sodium
266.2 mg
Protein
5.6 g
Calories
1750.5 kJ /
418.4 kcal
Fat
29.6 g
Fibre
0.7 g
Saturated Fat
17.6 g
Carbohydrates
34 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 Min