Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de dattes, dénoyautées, séchées
- 1 piment rouge, frais coupé en deux, épépiné
- ½ bouquet de coriandre, fraîche, effeuillée
- 2 échalotes, coupées en deux
- ¾ c. à café de curry en poudre
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ¾ c. à café de sel
- 250 g de beurre, mou, en morceaux
- 50 g de tahin
- Nutrition
- per 20 portions
- Calories
- 9573 kJ / 2287 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 7.4 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40min
Truffes au moka
30min
Coquins de Linz
3h 15 min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Éclairs aux cerises
1 Std. 15 Min
Chili non Carne
1h
Pain plissé margherita
3h 15 min
Chutney de courge et d'abricots
No ratings
Œufs colorés en vert
No ratings
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20min
Poulet pékinois
45min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25min