Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de dattes, dénoyautées, séchées
- 1 piment rouge, frais coupé en deux, épépiné
- ½ bouquet de coriandre, fraîche, effeuillée
- 2 échalotes, coupées en deux
- ¾ c. à café de curry en poudre
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ¾ c. à café de sel
- 250 g de beurre, mou, en morceaux
- 50 g de tahin
- Nutrition
- per 20 portions
- Calories
- 9573 kJ / 2287 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 7.4 g
In Collections
Alternative recipes
Julius à l'orange
5 dk
Thai Tom Yum
45 Min
Compote de poires au safran
No ratings
Poulet oriental au couscous
45 Min
Levain de blé aux pommes
72h 20min
Pain vaudois à la croix
13h 30min
Pain croustillant à l’épeautre
2h
Chocolats pralinés à la liqueur
1h 30min
Plat coloré de légumes
45 Min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1h 30min
Soupe à l'huile d'olive, à l'ail et aux amandes
5 dk
Canestrelli
No ratings