![Riz étuvé aux champignons et aux herbes Riz étuvé aux champignons et aux herbes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ea0efb9d7e465b9bb0d97d7d96d92357/Derivates/75290c0ae626698729b888d6086f15a34d5d7138.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 85 g de carottes, coupées en morceaux
- 670 g d'eau
- 225 g de champignons cremini frais, en tranches
- 30 g de beurre non salé froid, en un seul morceau
- 30 g d'huile d'olive
- 285 g de riz étuvé
- 1 c. à thé de sel, selon le goût
- 1 c. à thé d'assaisonnement à l'italienne
- ½ c. à thé d'ail en poudre
- ½ c. à thé d'oignon en poudre
- 30 g de beurre non salé, en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 782.7 kJ / 187.1 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 16.9 g
- Fat
- 12.6 g
- Saturated Fat
- 5.6 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 406.4 mg
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