Devices & Accessories
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Prep. 30 min
Total 1 h 45 min
4 stuks
Ingredients
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Sodium
137.4 mg
Protein
14 g
Calories
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Fat
56.8 g
Fibre
12.1 g
Saturated Fat
21.4 g
Carbohydrates
160.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Glutenvrij bakken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Prime Board
No ratings
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
No ratings
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
No ratings
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 h 15 min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 h 30 min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Gorgonzola spread
No ratings
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
No ratings
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings
Macadamia Chocolade Koekjes
45 min
Beef Wellington
10 h 10 min
Miso Udon Noedels
20 min