Devices & Accessories
Glutenvrije gevulde pepers
Prep. 20 min
Total 25 min
4 porties
Ingredients
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 4 porties
Sodium
4217.8 mg
Protein
79.4 g
Calories
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Fat
81.8 g
Fibre
14.7 g
Saturated Fat
26.7 g
Carbohydrates
69.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Glutenvrij bakken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
Vegetarische chili
35 min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 godz. 30 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 godz. 40 min
Vastensoep
30 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Gevulde veggieslakken
45 min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min