Devices & Accessories
Kimchi
Prep. 10 min
Total 149 h
1 beker
Ingredients
-
Chinese kool in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden700 g
-
water, gefilterd2500 g
-
Himalaya zout150 g
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel geschild2 cm
-
appel (alle soorten) met klokhuis en in vieren gesneden1
-
lente-uien in drieën gesneden5
-
gemalen cayennepeper1 - 2 tl
-
paprikapoeder1 - 2 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 tl
-
kokosbloesemsuiker30 g
-
nori vel in stukken gescheurd1
-
water warm20 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 beker
Protein
14.8 g
Calories
1615 kJ /
384.5 kcal
Fat
3.7 g
Fibre
16.3 g
Carbohydrates
70 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Plantaardig genieten
26 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
No ratings
Nasi Goreng
40 min
Groentepannenkoekjes
20 min
Vegan Burgers
No ratings
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
No ratings
Napolitaanse Pizza
No ratings
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 h
Kracht Muesli
25 min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 min
Kleverige sesamkip
40 min
Muntthee
25 min