Devices & Accessories
Parmezaan op plantaardige basis
Prep. 5 min
Total 5 min
1 beker
Ingredients
-
gepelde walnoten50 g
-
zonnebloempitten50 g
-
hennepzaad (zie tips)2 el
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
knoflookpoeder¼ tl
-
zout½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 beker
Protein
37.6 g
Calories
3686.7 kJ /
877.8 kcal
Fat
77.7 g
Fibre
14.2 g
Carbohydrates
8.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Plantaardig genieten
26 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 h
Zoete Aardappel Brood
5 h 25 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
No ratings
Salade van Rode Biet en Aardbei
No ratings
Groentepannenkoekjes
20 min
Hummus
5 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
No ratings
Zuivelvrije tzatziki
No ratings
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 h 45 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 h