Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'estragon frais, effeuillé
- 100 g de graines de moutarde blanches
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 120 g de vin pétillant
- 100 g de vinaigre balsamique blanc
- 25 g de sucre en poudre
- 25 g de miel
- 10 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- 1 c. à café d'estragon déshydraté
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1514.4 kJ / 361.9 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Carbohydrates
- 36.9 g
- Fat
- 17.5 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 1312.8 mg
Alternative recipes
Sel aux herbes et citron
1 Std.
Salade de radis, carottes et coriandre
15 Min
Moutarde
12sa
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
40min
Goulasch de pommes de terre deux façons - végan et à la viande
1 Std. 15 Min
Confiture de tomates et fraises
1 Std. 45 Min
Sauce choron
20 Min
Vinaigrette aux herbes
15 Min
Vinaigrette fruitée
5min
Vinaigrette gingembre-piment
5min
Liqueur à l'abricot
No ratings