Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'estragon frais, effeuillé
- 100 g de graines de moutarde blanches
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 120 g de vin pétillant
- 100 g de vinaigre balsamique blanc
- 25 g de sucre en poudre
- 25 g de miel
- 10 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- 1 c. à café d'estragon déshydraté
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1514.4 kJ / 361.9 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Carbohydrates
- 36.9 g
- Fat
- 17.5 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 1312.8 mg
Alternative recipes
Dip aux dattes et au curry
5 Min
Pères Noël en pâte
2 Std. 10 Min
Biscuits sablés au citron
No ratings
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min
Meringues fantômes
12h 25min
Cake Pops
1 Std. 30 Min
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40 Min
Sirop de framboise fermenté
128 Std. 10 Min
Tortellini à la ricotta et aux épinards
9 Std.
Huile d'olive extra vierge Taralli
55min
Babka au chocolat
3 Std.
Crème glacée au beurre d'arachides
8 Std. 20 Min