Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'estragon frais, effeuillé
- 100 g de graines de moutarde blanches
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 120 g de vin pétillant
- 100 g de vinaigre balsamique blanc
- 25 g de sucre en poudre
- 25 g de miel
- 10 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- 1 c. à café d'estragon déshydraté
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1514.4 kJ / 361.9 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Carbohydrates
- 36.9 g
- Fat
- 17.5 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 1312.8 mg
Alternative recipes
Glace tzatziki
5h
Bao-Buns à l’Egg poacher
1 Std.
Planche de beurre
15min
Mélange d’épices pour tacos
5 Min
Smash au gin et au basilic
10min
Focaccia
No ratings
Expérience culinaire
2 Std.
Sirop de vin chaud
8 godz. 45 min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth
No ratings
Dip aux herbes et noix de cajou
8 Std. 10 Min
Cantucci
1h 50 min
Pâte de bouillon de viande
45min