Devices & Accessories
Baklava kaastaart
Prep. 10 min
Total 3 h 30 min
12 porties
Ingredients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optional)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optional) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
220.2 mg
Protein
5.8 g
Calories
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Fat
25.6 g
Fibre
0.7 g
Saturated Fat
13.7 g
Carbohydrates
34.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
No ratings
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
No ratings
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
No ratings
Maïsbrood en cheddar muffins
No ratings
Gorgonzola spread
No ratings
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
No ratings
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
No ratings
Pastilla met kip
1 h 10 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Karamelsaus
1 h 30 min