![Baklava kaastaart Baklava kaastaart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5a22f19b27aa57913e10bb75a74b415/Derivates/cf6ff58dc7d3247b61af9f690257a082e3da0856.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g pistachenoten, gepeld, ongezouten
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken gesneden (2 cm)
- 6 vellen filodeeg, (ongeveer 30 cm x 40 cm)
- 500 g roomkaas
- 120 g room, min. 30% vet
- 270 g suiker
- 3 eieren
- 120 g water
- 20 g rozenwater (optional)
- ¼ tl gemalen kaneel
- 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
- 50 g honing
- Gevriesdroogde rozenblaadjes, voor het opdienen (optional)
- pistachenoten, gepeld, ongezouten, voor het opdienen
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1597.4 kJ / 381.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 34.2 g
- Fat
- 25.6 g
- Saturated Fat
- 13.7 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 220.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Drie kaas pides
1h 40min
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Curryketchup
30 Min
Vijgenmosterd
25 Min
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Hot dogs
35 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Soefganiots
2h
IJskroon van meringue en frambozen
Keine Bewertungen