Devices & Accessories
Baklava kaastaart
Prep. 10 min
Total 3 h 30 min
12 porties
Ingredients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optional)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optional) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
220.2 mg
Protein
5.8 g
Calories
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Fat
25.6 g
Fibre
0.7 g
Saturated Fat
13.7 g
Carbohydrates
34.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Ninguna valoración
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Ninguna valoración
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Ninguna valoración
Maïsbrood en cheddar muffins
Ninguna valoración
Gorgonzola spread
Ninguna valoración
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Ninguna valoración
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Ninguna valoración
Pastilla met kip
1h 10min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Ninguna valoración
Karamelsaus
1h 30min