Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gin infusé à la rhubarbe et au gingembre
- 200 g de rhubarbe (± 2-3 tiges), parées, en morceaux (3-4 cm)
- 10 cm de gingembre frais, en morceaux
- 700 g de gin, au choix (voir conseil)
Gin fizz à la rhubarbe et au gingembre
- 150 g de fraises surgelées
- 250 g de bière de gingembre (froide)
- des glaçons, pour servir (facultatif)
- Nutrition
- per 1 verre
- Calories
- 351.5 kJ / 83.7 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Carbohydrates
- 7.7 g
- Fat
- 0.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 12.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Buddha bowl au poulet
1h
Salsa de piments habanero
10 min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20min
Salsa à la mexicaine
1 godz. 25 min
Trempette bière et fromage
15 min
Turbot sauce salsa
No ratings
Vinaigre infusé à la framboise
No ratings
Pizza aux boulettes de viande à la sauce rouge épicée, Scamorza et poivrons
No ratings
Boules énergétiques
30 Min
Margarita
10 min
Margarita aux canneberges
5 min
Moutarde indienne
15 min