Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gin infusé à la rhubarbe et au gingembre
- 200 g de rhubarbe (± 2-3 tiges), parées, en morceaux (3-4 cm)
- 10 cm de gingembre frais, en morceaux
- 700 g de gin, au choix (voir conseil)
Gin fizz à la rhubarbe et au gingembre
- 150 g de fraises surgelées
- 250 g de bière de gingembre (froide)
- des glaçons, pour servir (facultatif)
- Nutrition
- per 1 verre
- Calories
- 351.5 kJ / 83.7 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Carbohydrates
- 7.7 g
- Fat
- 0.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 12.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat
50 Min
Sablés à l’ananas
No ratings
Ciabattines
3 Std. 30 Min
Curd aux baies
20 Min
Sabayon classique
15min
Téquila sour (Métrique)
10 Min
Pâte à tartiner au citron
1h
Margarita aux canneberges
5 Min
Mousse au chocolat à l'orange
2 Std. 20 Min
Ketchup de tomates
1u. 15min
Assaisonnement Taco
5 Min