Devices & Accessories
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prep. 10 min
Total 40 min
6 porties
Ingredients
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
628.5 mg
Protein
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Fat
0.1 g
Fibre
4.7 g
Saturated Fat
0 g
Carbohydrates
11.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
TM Basis
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Cider-Kipstoofpot
No ratings
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
No ratings
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
No ratings
Chocolade-Fudgecake
No ratings
Paëlla
50 min
Fatayer met kaas en munt
2 h
Duitse brunch
1 h 15 min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
No ratings
Cottage pie
1 h 10 min
Glühwein
15 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
No ratings