Devices & Accessories
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Prep. 20 min
Total 2 h 20 min
24 stuks
Ingredients
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
1 g
Calories
104 kJ /
25 kcal
Fat
1 g
Fibre
0 g
Carbohydrates
3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
lagere GI
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Knapperig brood
No ratings
Cider-Kipstoofpot
No ratings
Rendang met Gele Kleefrijst
2 h 45 min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Zuivelvrije tzatziki
No ratings
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
No ratings
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
No ratings
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Krokante olijven
1 h 30 min
Dadel curry dip
5 min
Portugees brood (Pão de água)
3 h 30 min