Halloweensalade met bloederige hummus
TM6 TM5 TM31

Halloweensalade met bloederige hummus

4.5 (2 ratings)

Ingredients

  • 1000 g water
  • 300 g rode bieten, geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)
  • 50 g wortelen, geschild, in plakjes (1 cm)
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 100 g selderstengels, in stukken (10 cm)
  • 100 g wortelen, in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld
  • 200 g komkommer, in plakjes (3 mm)
  • 1 rode paprika, in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden
  • 100 g verse champignons, in plakjes (5 mm)
  • 100 g bloemkool, in kleine roosjes
  • 200 g sla, de bladeren gescheiden
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
  • 10 g blauwe bessen (optional)
  • 20 g citroensap
  • 50 g tahin
    or 50 g witte sesamzaadjes, gepeld
  • 1 tl zout
  • 50 g extra vergine olijfolie

Nutrition
per 1 portie
Calories
659.4 kJ / 157.6 kcal
Protein
4.3 g
Carbohydrates
14.7 g
Fat
10.3 g
Saturated Fat
1.4 g
Fibre
4.5 g
Sodium
397.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes