Devices & Accessories
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Prep. 20 min
Total 3 h 40 min
6 porties
Ingredients
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
57.2 mg
Protein
4.8 g
Calories
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Fat
10.3 g
Fibre
5.5 g
Saturated Fat
6 g
Carbohydrates
136 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Slowcooken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Blauwe bessen Jam
No ratings
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
No ratings
Komkommersalade met dille
10 min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 min
Aardappelgratin
1 h 10 min
Gevulde vis
1 h 50 min
Vegan Caesar saladedressing
40 min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
Vegan kruimeldeeg
45 min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 h
Karamelpudding
1 h
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 h