Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
- 250 g de beurre, en morceaux (2 cm - congelés 6h au préalable)
La garniture
- 100 g d'amandes crues
- 500 g d'eau
- 350 g de chair de potiron, en morceaux (2 cm)
- 100 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 100 g de sucre roux
- 1 oeuf
- 1 c. à soupe de rhum ambré
- 1 jaune d'oeuf battu, pour la dorure
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2509 kJ / 606 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
Dessert : pomme d'amour
6 godz.
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Macarons lapins de Pâques
48 Std.
Limonade d'automne/Sangria vierge
35min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Mini monstres
No ratings
Gâteau individuel chocolat et fraises
50 Min
Galette des rois pomme-cannelle
3 Std.
Tartelettes aux fruits rouges
1h 50min
Sandwich glacé
No ratings
Pudding aux fraises
2 godz. 10 min
Tiramisu sans lactose
12h 30min