![Pain aux olives Pain aux olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ae44fc09-d6fe-4f91-880b-f98ace5f229e/Derivates/5e36c28d-44cd-4ab7-9eb0-ddfb3557e1b5.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 410 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante(s)")
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1043.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 38.7 g
- Fat
- 7.3 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 400.7 mg
Alternative recipes
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain de campagne
4小时
Pain tressé aux olives
5 Std.
Pâte à pain maison
1h 45min
Pain à la spiruline
2h 40min
Petits pains au yogourt et sésame
1 godz. 30 min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pains du Sud en 2 façons
1h 25 min
Petits pains à pique-nique
2 godz. 35 min
Glaces aux fruits animaux
12h 10 min
Baguette à la farine d'épeautre
4 Std. 20 Min