Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 410 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante(s)")
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1043.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 38.7 g
- Fat
- 7.3 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 400.7 mg
Alternative recipes
Pain de campagne
4h
Ciabatta italienne
3h 40min
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3ωρ. 15 λεπτ.
Petits pains de seigle
12 Std.
Pain aux noix
3ωρ. 15 λεπτ.
Pains du Sud en 2 façons
1 Std. 25 Min
Pain à la farine d'épeautre
3sa
Baguette à la farine d'épeautre
4 Std. 20 Min
Pain aux oignons
5h 30min
Pain tressé aux olives
5h
Pain de campagne
2h
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min