Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 410 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante(s)")
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1043.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 38.7 g
- Fat
- 7.3 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 400.7 mg
Alternative recipes
Focaccia aux olives
2h
Pâte à pain maison
1h 45 min
Couronne des rois espagnole
3 Std.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Pain pide (pain turc)
2h
Pains vapeur
2 godz. 35 min
Pain au piment doux
5 Std.
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30min
Baguette en épis au sésame
15 godz. 45 min
Pain aux oignons
5 Std. 30 Min
Pain tressé aux olives
5 Std.
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min